Testimonials

Vakantie Japan in het voorjaar april/mei dat was de planning voor 2024! Dit voorgelegd aan Tessa van Vliet van Personal Touch Travel. Voor ons was het de eerdere keer dat we zo’n verre reis gingen maken. Met goede begeleiding van Tessa, hebben we een mooie reis in elkaar gezet.

We starten onze roadtrip in Tokyo. In Japan ligt er een goed netwerk om met de trein te reizen. Hier4 hebben we ook gebruik van gemaakt om naar de volgende plaatsen te reizen: Hakone Takayama, Kanazawa, Kyoto, Hiroshima en Osaka.

Wij hadden ook met het verplaatsen nar het volgende hotel onze koffers al vooruit gestuurd, dit was echt ideaal! Zo konden wij nog meer optimaal genieten van de vakantie! Want bij e meeste hotels is het pas inchecken vanaf 15.00 uur en uitchecken is meestal al rond 10.00 uur. De meeste Sakura bomen waren al uitgebloeid, we zagen er nog een paar staan in Takayama. Het was ook nog Golden Week in Japan, dat houdt in dat de meeste Japanners ook vakantie hebben en op sommige dagen was het dan ook een feestdag! Op die dagen was het ook overal druk. 

We hebben veel gewandeld en gezien. Zo ook kennis gemaakt met de Japanse cultuur wat heeft Japan mooie plaatsen, wij vonden iedere plaats heeft zijn eigen charme! Ook sommige Japanse tuinen zijn mooi, ik geloof wel dat het nog mooier kan zijn in de Sakura en herfst periode. Ook het Japanse eten is onwijs lekker we hebben van alles gegeten. 

Privé reis Thailand.
Wij hebben al vaker een reis op maat geboekt via Tessa, privé reis naar Java, Bali, Maleise, reis naar Cuba en Sri Lanka.
Iedere vakantie afgestemd op onze wensen.
Ook deze keer een prachtige privé reis naar Thailand, samengesteld door Tessa.
Een rondreis van Bangkok, Loei, Sukothai, Chiang Mai, Kao Sok national park en Phuket. Erg leuk waren de drie fietstochten met gids.

Een reis met 2 binnenlandse vluchten, treinreis en privé taxivervoer. Met top accommodaties. Tot in de puntjes geregeld. Super bedankt en zeker tot een volgende keer.

Henk en Lianne Broos

Hele mooie vakantie gehad op Corsica. Super accommodatie, in de winter van 2017-2018 geheel gerenoveerd. Mooie natuur en zeker ook de stranden in het zuiden. Echt een plaatje.
Graag willen we je bedanken voor de boeking van zowel het appartement als de overtocht vanuit Genua. Top gedaan, super service!!!

Tot de volgende keer!!

FEMMY HELSDINGEN

Zonder na te denken is het nummer van Antoinette het eerste wat ik intoets wanneer ik de toekomstige vakantie wil inplannen. We hebben al meerdere vakanties uit handen gegeven bij Personal Touch Travel The World. Of het nou gaat om een klein of groot gezelschap, weekendje weg, road-trip, zonvakantie of wintervakantie, telkens blijf ik mij verbazen in hoeverre met ons mee is gedacht. Iedere vakantie is volledig aangepast op onze wensen van dat moment. Dit jaar stond onze vakantie in het teken van onze zoon, die kampt met complexe en zware allergieën. Een hoop zorgen, die grotendeels uit handen waren genomen door Antoinette en Tessa. Chapeau! Wat een geweldige begeleiding, ze waren ten allen tijde bereid om er zeker van te zijn dat wij een memorabele en zorgeloze gezinsvakantie hadden. Voor alle vakanties die wij tot zover hebben meegemaakt via Personal Touch Travel The World valt het mij op dat de vakanties ook echt bij ons pasten. En zeker niet onbelangrijk: prijstechnisch kun je het zelf niet voordeliger samenstellen. Wij zijn alweer bezig met onze volgende vakantie!

ROSAN HANEGRAAF

Droomreis Nieuw Zeeland
Antoinette van Kooten van Personal Touch Travel heeft onze droomreis naar Nieuw Zeeland verzorgd en het is voor ons een onvergetelijke zorgeloze reis geworden en onze mooiste vakantie tot nu toe. Alle zorgen zijn ons uit handen genomen; het regelen van parkeerplaats bij het vliegveld, taxi vervoer van en naar vliegveld in Nieuw Zeeland, het organiseren van een excursie in Bangkok tijdens onze tussenstop tussen twee vliegreizen in, het mee denken over en regelen van autohuur, de overtocht van het Noorder naar het Zuidereiland, diverse excursies in Nieuw Zeeland en niet te vergeten de meest heerlijke accommodaties van B&B en lodges tot treehouse en kasteel toe. Daarnaast hebben we heel veel tips gekregen over bezienswaardigheden om tijdens het reizen aan te doen. We hebben ze bijna allemaal opgevolgd en het was fantastisch. We zijn vier weken weggeweest en gaan nu teren op de prachtige herinneringen waarvan we er, mede dankzij Antoinette, héél veel van hebben. Antoinette, super bedankt voor het regelen van onze droomreis, het was TOP!

Ron en Marijke