Bestemmingen

Rondreis Zuid-Afrika

De opties voor een Zuid-Afrika reis zijn eindeloos, en bij alle mogelijke reizen kunnen wij een verblijf integreren op het fantastische Landgoed Schrikkloof waar de Lions Foundation i.s.m. Stichting Leeuw fantastisch werk doet.

Rondreis Nieuw-Zeeland 

Ook voor Nieuw-Zeeland zijn er mogelijkheden te over, wederom geheel af te stemmen op uw wensen en budget. Personal Touch Travel Uden is Nieuw-Zeeland oftewel Kiwi Specialist.

Cruisen met de familie

 Voor families is een cruisevakantie een keuze die iedereen – gegarandeerd – gelukkig maakt. Van kleuter tot tiener, van ouders tot grootouders, geen vakantie aan land kan op tegen wat een cruise te bieden heeft.

Curacao

Wil jij heerlijk genieten van een fantastisch klimaat in een kleurrijke omgeving. Ga dan naar Curaçao. Dit eiland met handelsgebouwen in vrolijke pasteltinten en okergele landhuizen is het grootste eiland van de Benedenwindse eilanden. 

Stedentrip Sevilla

Sevilla staat op nummer 10 van de beste stedentrips binnen Europa. En dat is natuurlijk niet voor niets.  De Arabische invloeden, de prachtige oude binnenstad en de smalle straatjes van de oude wijken maken dit een stad om nooit te vergeten.

Rondreis USA

Vorig jaar maakte ik deze prachtige ? rondreis door de USA. Vanaf Amsterdam vertrokken we naar Seattle. Seattle is met ruim 650.000 inwoners de grootste stad van de staat Washington. Aanraders om daar te bezoeken zijn onder andere Space Needle en de Farmers Market.

Zomervakantie 2024

Boek nu jouw zomervakantie met vroegboek korting!

Boeken maar en laat de voorpret beginnen!