CRUISEN MET DE HELE FAMILIE

EEN VAKANTIE WAAR ECHT IEDEREEN HET NAAR DE ZIN HEEFT

EEN VAKANTIE WAAR ECHT IEDEREEN HET NAAR DE ZIN HEEFT? GA DAN EENS OP EEN CRUISEVAKANTIE!

Voor families is een cruisevakantie een keuze die iedereen – gegarandeerd – gelukkig maakt. Van kleuter tot tiener, van ouders tot grootouders, geen vakantie aan land kan op tegen wat een cruise te bieden heeft. Een cruisevakantie is een vakantie waar echt iedereen het naar de zin heeft. De kinderen hebben de waterparken, ziplines, disco’s en heel veel ijs. De ouders kunnen sporten, plaatsen ontdekken of heerlijk lezen aan het zwembad. Bijna alles in inbegrepen en bij sommige rederijen varen kinderen nog gratis mee ook!

VAN ALLES MAAR DAN OOK ECHT VAN ALLES TE DOEN

Natuurlijk zijn er verschillende zwembaden, maar wat dacht je van glijbanen of zelfs surfsimulatoren op echte golven? Waan je Max Verstappen in een net echte Grand Prix race simulator, zipline over de dekken of neem het op tegen aliens en zombies in een virtual reality game. Je kunt het zo gek niet bedenken; bowlingbanen, klimwanden, ijsbanen, 4D cinema’s, kartbanen of je vindt het aan boord van cruiseschepen.

Discover Unlimited Beauty

LEKKER ETEN

De flexibele dinertijden en de buffetrestaurants zijn een zegen voor families met kleine kinderen. Geen gedoe met vaste menu’s of dress codes. Los van all time kinderfavorieten zoals pizza’s en burgers is er aan boord zo’n enorme keuze dat zelfs de moeilijkste eters iets van hun gading kunnen vinden.  Even een avondje in alle rust samen dineren? Dan eten de kinderen in een van de kidsclubs.

ALTIJD LEEFTIJDSGENOTEN

Op een cruise hebben de kinderen geen probleem om vriendjes te maken. Cruiseschepen beschikken over faciliteiten voor kinderen van alle leeftijden. In het algemeen kunnen baby’s vanaf 6 maanden in de crèche terecht. De clubs richten zich specifiek op kinderen in de verschillende leeftijdscategorieën. Voor de oudere kinderen zijn er speciale hang-outs, met een nachtclub waar alcoholvrije cocktails worden geserveerd.

LAND IN ZICHT

Het grootste voordeel van cruisen is heel veel landen en plaatsen zien en maar een keer je koffer uit te hoeven pakken. Met een gezin een grote plus en zeker bij vertrek uit eigen land is er geen relaxtere vakantie denkbaar. Als het schip overdag aanmeert bij een bestemming zijn er genoeg leuke excursies gericht op gezinnen. Denk aan actieve excursies, interactieve musea voor het hele gezin of wildparken. Zijn de kinderen nog erg klein of blijven ze liever aan boord? Ook dat kan in de kinderclub.

Aan het eind van een dag vol activiteiten en indrukken wacht de rust van de eigen hut. De familie-vriendelijke hutten hebben uitklapbare bedden voor de kinderen of connecting rooms. Nergens slaapt je kroost zo lekker als op een cruiseschip dat je naar een volgende bestemming brengt om te ontdekken.

Bron: Reisbizz.nl 

Cruise

Stap aan boord en laat jezelf meevoeren op een reis vol luxe, ontdekkingen en onvergetelijke momenten.