Rondreis Nieuw-Zeeland

Een rondreis om nooit te vergeten

Ook voor Nieuw-Zeeland zijn er mogelijkheden te over, wederom geheel af te stemmen op uw wensen en budget. Personal Touch Travel Uden is Nieuw-Zeeland oftewel Kiwi Specialist.

Ook voor uw “Once in your lifetime Nieuw-Zeeland reis” bent u bij ons aan het juiste adres. Na er 2 x 4 weken doorheen gereisd te hebben, kan ik hier de mooiste plekken persoonlijk aanbevelen!

Altijd gedroomd van Skiën in Queenstown? een boottocht over Lake Wakatipu langs de indrukwekkende Remarkables? Of wat te denken van Shotover River Rafting of een bungyjump van de Kawarau Bridge?

Alleen voor waaghalzen? valt wel mee:-) maar dat is ieder voor zich natuurlijk…

 • Cruisen door de Milford en/of de Doubtful Sound
 • De bewegwijzering in Bluff : Sydney 2000km, Tokyo 9567 km, Evenaar 5133 km, Londen 18958 km
 • Unieke treinreizen langs de kust of door de bergen met de Coastal Pacific of de Tranzalpine?
 • Helicoptervlucht over Mt Cook met Sneeuwlanding…
 • Walvissen spotten @ Kaikoura
 • Geschiedenis van de Maori en prachtige stranden, Bay of Islands
 • Mt Eden (slapende vulkaan) wiens top een schitterend uitzicht geeft over Auckland

Zoals u ziet, ook voor Nieuw-Zeeland mogelijkheden te over, wederom geheel af te stemmen op uw wensen en budget.

Reisadvies aan huis!

U hoeft niet alles zelf uit te zoeken, dat doen wij voor u. U hoeft zelfs de deur niet uit, wij komen naar u thuis, zodat we samen uw wensen kunnen bespreken, waarna wij een mooie reis voor u gaan samenstellen. Dan krijgt u de offerte, en maken wij een afspraak om deze door te nemen, en als alles is zoals u het graag ziet, gaan we over tot het boeken van uw reis.

Meer weten over de mogelijkheden in Nieuw-Zeeland? Vul het formulier in en wij nemen contact met u op!

   

  Droomreis Nieuw Zeeland
  Antoinette van Kooten van Personal Touch Travel heeft onze droomreis naar Nieuw Zeeland verzorgd en het is voor ons een onvergetelijke zorgeloze reis geworden en onze mooiste vakantie tot nu toe. Alle zorgen zijn ons uit handen genomen; het regelen van parkeerplaats bij het vliegveld, taxi vervoer van en naar vliegveld in Nieuw Zeeland, het organiseren van een excursie in Bangkok tijdens onze tussenstop tussen twee vliegreizen in, het mee denken over en regelen van autohuur, de overtocht van het Noorder naar het Zuidereiland, diverse excursies in Nieuw Zeeland en niet te vergeten de meest heerlijke accommodaties van B&B en lodges tot treehouse en kasteel toe. Daarnaast hebben we heel veel tips gekregen over bezienswaardigheden om tijdens het reizen aan te doen. We hebben ze bijna allemaal opgevolgd en het was fantastisch. We zijn vier weken weggeweest en gaan nu teren op de prachtige herinneringen waarvan we er, mede dankzij Antoinette, héél veel van hebben. Antoinette, super bedankt voor het regelen van onze droomreis, het was TOP!
  Ron en Marijke.