Rondreis Australië

Wij zijn Aussie Specialist!

Droomt u altijd al van een rondreis door Australië dan bent u bij Personal Touch Travel Uden aan het juiste adres. Uw droomreis naar Australië start namelijk hier! Samen met u stel ik de ideale reis samen. Uniek en op maat, helemaal aangepast aan uw wensen.

Onderstaand een voorbeeld van wat er allemaal mogelijk is:

 • Roadtrippen langs de Great Ocean Road?
 • Even afbuigen naar NP “the Grampians?
 • Wildlife spotten @ Kangaroo Island? (bijvoorbeeld Koala’s, Kangoeroes, Zeehonden en Zeeleeuwen, Wombats, Pelikanen, Quokka’s)
 • Je even heel klein voelen in de eindeloze Outback, bij het machtige Ayers Rock (Uluru) en de Olga’s (Kata Tjuta)
 • Dolfijnen voeren bij Monkey Mia, Walvissen spotten @ Byron Bay
 • Nog meer Outback bij Kings Canyon en the Kimberley’s
 • City(s)hoppen in Sydney, 4 seizoenen op één dag of de Australian Open in Melbourne
 • Duiken in het Great Barrier Reef of Zeilen bij de Whitsundays…
 • Kortom, het maakt niet uit wat uw wensen zijn, samen stellen wij een onvergetelijke reis samen.

Eigen ervaring in Australië

Mijn naam is Antoinette en ik heb vier jaar gewerkt en gereisd in Australië daardoor heb ik de meeste plekken reeds zelf mogen zien, en weet ik precies de do’s en dont’s, denk aan bijvoorbeeld verraderlijke afstanden, omdat je niet in de gaten hebt hoe groot Australië eigenlijk is.

 • Veel tips ook die u in de reisgidsen en op internet niet snel tegen zult komen.
 • Veel tevreden klanten zijn u reeds voorgegaan, en ze komen stuk voor stuk tevreden en enthousiast terug!
 • En nee, Australië is niet de goedkoopste bestemming, maar het hoeft ook niet gelijk de hoofdprijs te kosten.
 • De reis zal volledig worden samengesteld al naar gelang uw wensen en uw budget. Heeft u vragen? neem gerust vrijblijvend contact op.
 • Wij komen naar u toe!

U hoeft niet alles zelf uit te zoeken, dat doe ik voor u. U hoeft zelfs de deur niet uit, ik of mijn collega Tessa kom naar u thuis, zodat we samen uw wensen kunnen bespreken, waarna wij een mooie reis voor u gaan samenstellen. Dan krijgt u de offerte en maakt een van ons een afspraak om deze door te nemen en als alles is zoals u het graag ziet, gaan we over tot het boeken van uw reis.

Neem contact op!

 

Droomvakantie en familie-reünie Australië
Wij zijn van 6 maart t/m 7 april naar Australie op vakantie geweest. De reis is samengesteld door Antoinette van Kooten van Personal Touch Travel die persoonlijk reisadvies geeft en je reis op persoonlijke voorkeur kan samenstellen. Voor ons was het de eerste keer naar Australië en wij hebben daar van de 4 weken ook 2,5 week met onze zoon en zijn vriendin doorgebracht, die allebei op wereldreis zijn en in Australie vertoeven. Die eerste 2,5 week was werkelijk fantastisch, gestart in Melbourne, de Great Ocean Road, de Grampians, terug naar Philip Island en vervolgens via diverse stops naar Sydney. Daarna zijn wij nog 1,5 week naar Cairns gegaan en hebben oa het Great Barrier Reef bezocht. Als je dan een keer naar Australië gaat is het handig om gebruik te maken van de ervaring van een reisadviseur. Antoinette heeft eerst een interview gedaan en gevraagd waarom wij naar Australie willen, wat we daar willen zien, waar onze interesses liggen, wat wij altijd leuk vinden om te doen op vakantie etc. Daar heeft zij goed naar geluisterd en vervolgens met haar ervaring een reis samengesteld die invulling gaf aan al onze voorkeuren en interesses, aangevuld met een heleboel “must sees and must do’s” die we anders nooit gezien zouden hebben. Praktisch is dat Antoinette alle zorg uit handen heeft genomen en alle boekingen heeft gedaan. Je krijgt je reis vervolgens te zien op een handige app waardoor je precies kan zien hoe je reis is samengsteld en op lokatie ook handige tips kan vernemen. Al met al is het onze beste vakantie ooit geworden. Bedankt!
Marcel en Erna Koks.