Drukker dan ooit, hoe bizar ook!

Drukker dan ooit, hoe bizar ook!

De wereld komt langzaam tot stilstand. Scholen en restaurants gaan dicht. Landen sluiten hun grenzen, vliegtuigen blijven aan de grond. Hotels sluiten hun deuren.

Sommige (vitale) sectoren draaien nu juist overuren. Zo ook onze reisbranche die als geen ander getroffen wordt. Iedereen werkt van de vroege ochtend tot in de late avond. Klanten geruststellen, reizen omboeken of ervoor zorgen dat reizigers weer veilig naar huis komen.

U zult zich waarschijnlijk afvragen na al dit nieuws, of u straks weer op vakantie kunt.

Heeft u een reis geboekt voor deze zomer? Wacht dan rustig af. Niemand kan voorspellen hoe de situatie zich ontwikkelt.

Gaat u binnenkort (april of mei) al op vakantie? Op dit moment is het nog niet duidelijk of uw vakantie in die periode weer veilig uitgevoerd kan worden. Wij houden de ontwikkelingen voortdurend in de gaten. Wilt u toch liever niet wachten? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen dan voor u uitzoeken wat de mogelijkheden zijn om uw reis naar een later tijdstip om te boeken.

Wij proberen iedereen op voorhand te informeren, maar dat kost veel tijd en het omboeken ook door alle organisaties die moeilijk bereikbaar zijn door de drukte. We vragen hiervoor uw begrip.

We ondersteunen u graag en zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u straks weer onbezorgd kunt genieten van uw welverdiende vakantie.

Antoinette Heijnen en Tessa van Vliet
theworld@personaltouchtravel.nl
Contact liefst per mail (we bellen u terug om te overleggen, anders zijn we onbereikbaar voor noodgevallen)

Voor nu, hou afstand en blijf vooral gezond!
Hartelijke groeten,
Antoinette en Tessa.

Share: