rondreis nieuw zeeland

Bijzondere reis door Nieuw-Zeeland

Alle reizen zijn uniek en iedere klant is anders..

Omdat wij Nieuw-Zeeland Specialist zijn weten wij als geen ander wat de must sees zijn of juist die speciale locaties die door anderen vaak worden overgeslagen maar juist de moeite waard zijn. Hier een voorbeeld van wat er mogelijk is. Maar zoals gezegd voor reizen op maat neem vooral contact op dan maken we die rondreis die juist voor jou de moeite waard is want alle reizen zijn uniek en iedere klant is anders.

 

Nieuw Zeeland Noordereiland

De reis start in Auckland. Hier kun je bijvoorbeeld de Harbour Bridge, de Auckland Tower of de Botanical Gardens bezichtigen. Of wat denk je van een uitstapje naar het schitterende Piha Beach, maar pas op, de stroming is ontzettend sterk en gevaarlijk!!  Ook het schitterende stadspark is zeker een bezoekje waard. Vergeet ook vooral de haven niet, want Auckland staat niet voor niets bekend als de city of sails. Natuurlijk boek ik voor jou een bijzondere overnachting.

Nadat je de huurauto hebt opgehaald, verlaten je Auckland en rijd je naar de Coromandel, naar Tairua om precies te zijn. Een relaxte afstand, een mooi begin van jullie Nieuw-Zeeland avontuur.

bjizondere reis door Nieuw-Zeeland

Sailors Grave

Sailors Grave, ook wel bekend als Te Karo Bay is een afgelegen strand ten noorden van Tairua. Het is een populaire plek om te genieten van de zon, een picknick, een duik in het water of om te surfen. Het is ook de thuisbasis van het “zeemansgraf” en van een coastal walking track, indien je je iets sportiever wil vermaken dan alleen het genieten van het zonnetje.

Het schiereiland van de Coromandel staat bekend om de veelzijdigheid van vulkaanlandschap, historische plekken (vuurtorens, sailors grave) prachtige stranden met schitterende uitzichten, denk bijvoorbeeld aan Cathedral Cove in het Wanganui-a-hey Marine Reserve.

Vandaag  op naar Rotorua, dat samen met Hellsgate vooral bekend staat als het geothermische centrum van Nieuw-Zeeland. Een bezoek aan het Hells Gate Park (stukken goedkoper dan het Pula Thermal Reserve) mag niet ontbreken. Jullie kunnen daar een wandeling maken langs borrelende modderpoelen en spuitende geisers. Door de zwavel hangt er in Rotorua voortdurend een lucht van “rotte eieren” maar daar wen je snel aan en het schijnt gezond te zijn. Verblijf hier 2 nachten op een prachtige locatie.

Rotorua – Lake Taupo – Mt Ruapehu

Via de schitterende Huka Falls en Lake Taupo, het grootste meer van Nieuw-Zeeland. Heerlijk om hier in de frisse lucht weer heel andere indrukken opdoen dan in Rotorua – gewoon even lekker eruit, wandelen langs het meer, of watersporten, of lekker even bijkomen en genieten dat de tocht ook rustige momenten kent, en dan door naar Mt Ruapehu, de actieve vulkaan die in de Lord of the Rings trilogie model stond voor Orodruin (Doemberg). Mt Ruapehu maakt samen met Mt Ngarahoe en Tongariro deel uit van de Taupo vulkanische zone. Verblijf hier 2 nachten.

Bijzondere reis door Nieuw-Zeeland

Dit is een deel van de rondreis van totaal vijf weken waarbij de reis ook naar het Zuidereiland gaat. Heeft dit jouw interesse gewekt? Neem van vooral contact met ons of vul onderstaand contactformulier in op voor een offerte op maat.

    Share:

    Geef een antwoord